НОВИНИ

Мъж загина в тежка катастрофа край Карнобат

мъж загина тежка катастрофа карнобат
Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
16:48, 19.07.2021
17193
Чете се за: 01:22 мин.
У нас
Слушай новината

Тежка катастрофа край Карнобат отне живота на 52-годишен мъж. Други пострадали пътници са в болница, съобщават от областната дирекция на МВР-Бургас.

Инцидентът е станал рано тази сутрин на пътя София - Карнобат - Айтос - Бургас, а в него са участвали три автомобила - товарен микробус и две леки коли.

По данни на разследващите ударът е предизвикан от 31-годишния водач на товарния автомобил, който, управлявайки го с несъобразена с релефа и интензитета на трафика скорост, губи контрол и се блъска последователно в другите два автомобила.

Вследствие на катастрофата загива спътникът на водача, а шофьорът е откаран в Ямболската болница с фрактура на таза и дълбоки рани, но без опасност за живота.

В единият от леките автомобили се е возило семейство - мъж, жена и 13-годишният им син, които също са получили различни по вид наранявания. След оказана медицинска помощ са освободени за домашно лечение без опасност за живота.

В третата кола са пътували мъж и жена, които също са без опасност за живота, но ще останат за лечение в болницата в Ямбол.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Оправдателните присъди по делото "Октопод" влязоха в сила
Оправдателните присъди по делото "Октопод" влязоха в сила
Гергана Топалова загуби на старта на турнир в Грузия
Гергана Топалова загуби на старта на турнир в Грузия