НОВИНИ

Мбапе: Имам доста казуси, но треньорът не е един от тях

Нападателят на ПСЖ увери, че няма проблеми със старши треньора Луис Енрике след като игра пълни 90 минути при победата с 2:1 при гостуването на Реал Сосиедад.

псж отново справи реал сосиедад шоу мбапе продължава напред шампионската лига
bnt avatar logo
от БНТ
09:10, 06.03.2024
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе увери, че няма проблеми със старши треньора Луис Енрике след като игра пълни 90 минути при победата с 2:1 при гостуването на Реал Сосиедад в Испания в реванш от осминафиналите на Шампионската лига.

Мбапе остана на терена цял мач за първи път от 14 февруари. Той отбеляза и двете попадения срещу Реал Сосиедад. Очаква се французинът да напусне парижани в края на сезона.

"Винаги искам да играя в Шампионската лига - това е много важен турнир. Никога не бих могъл да съм играч, който се крие", каза Мбапе пред телевизия Canal+ след мача.

"Отношенията ми с треньора са добри. Няма проблем, въпреки че хората може да си мислят, че има. Имам доста казуси, но треньорът не е един от тях", добави нападателят, който бе избран за Играч номер 1 на мача.

"Наистина сме щастливи. Това бе целта ни. Искахме да се класираме, но искахме да го направим с победа. Направихме силен двубой Имахме ясен план за мача и успяхме да отбележим рано. Нямаше прекалено голямо напрежение, а само малко към края. Все пак беше трудно, защото никога не е лесно да дойдеш и да спечелиш като гост, но ние се справихме и сега сме готови за следващия противник", заяви още Килиан Мбапе.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В очакване на "Оскарите": Какво е менюто за най-добрите в света на киното
В очакване на "Оскарите": Какво е менюто за най-добрите в света на киното
Маурицио Сари: След втория гол започна различен мач
Маурицио Сари: След втория гол започна различен мач