НОВИНИ

Мбапе, Неймар и Меси отново ще водят атаката на ПСЖ утре

франция псж спечели турнето саудитска арабия повече милиона евро
bnt avatar logo
от БНТ
21:10, 18.02.2023
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Маркиньос и Ашраф Хакими няма да вземат участие в утрешния мач на ПСЖ във френската Лига 1 поради контузии. Защитниците са отпаднали от групата на ПСЖ за мача срещу Лил на Парк де Пренс, за което загатна треньорът на парижани по-рано тази седмица. Кристоф Галтие ще може обаче да разчита в защита на Преснел Кимпембе и Тимоте Пембеле, обявиха от клуба.

Другият интерес факт е, че Галтие ще започне с Мбапе, Неймар и Меси за втори път след завръщането им от световното първенство. Звездното трио започна само една среща заедно тази година. Това се случи в мача на ПСЖ срещу Реймс на 29 януари, завършил 1:1.

Ашраф Хакими, който беше заменен на почивката в мача срещу Байерн Мюнхен от Шампионската лига остава под медицински грижи, обявиха от клуба. От ПСЖ съобщиха още, че се очаква Маркиньос да поднови колективните тренировки следващата седмица.

Парижани се намират в незавидно положение, след като инкасираха три загуби в последните си три мача. Те бяха отстранени от Олимпик Марсилия в турнира за Купата на Франция, след това допуснаха поражение от Монако с 1:3 в Първа лига, а във вторник допуснаха домакинска загуба с 0:1 от Байер Мюнхен в първия осминафинал на Шампионската лига.

Утре ПСЖ приема Лил, а в следващата си среща на 26 януари гостува на Олимпик Марсилия в търсене на реванш от загубата в турнира за Купата на Франция.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ливърпул спечели трудно в Нюкасъл и се изкачи на осмо място във Висшата лига
Ливърпул спечели трудно в Нюкасъл и се изкачи на осмо място във Висшата лига
Саша Илич: Няма да дадем лесно първото място
Саша Илич: Няма да дадем лесно първото място