НОВИНИ

Медиите в Аржентина: Меси ще се присъедини към ПСЖ на 3 януари

Вяра Илиева
от Вяра Илиева
12:04, 27.12.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Лионел Лео Меси ПСЖ
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Завръщането на Меси в игра за ПСЖ може да стане след две седмици при домакинството на Анже на Парк де Пренс, според аржентинската медия TyC Sports. Сайтът отбелязва, че осем дни след като спечели Световната купа с Аржентина, Меси все още се наслаждава на няколко дни почивка в Аржентина със семейството си. Очаква се той да се върне в Париж в началото на новата година и да направи първа тренировка на 3 януари.

Възможно е Меси да играе в мача за Купата на Франция на 6 януари срещу Шатору, но по-вероятно той ще се завърне в игра в мача срещу Анже на 11 януари, пише TyC Sports.

Преди това ПСЖ ще изиграе две срещи от френската лига. Парижани посрещат Страсбург на 28 декември и гостуват на Ланс на 1 януари.

Първи към тренировъчния процес на шампиона на Франция на Камп де Лож се присъединиха французинът Килиан Мбапе и бразилецът Неймар, които подновиха тренировки съответно на 21 и 22 декември. Много по-рано от очакваното занимания започна и Ахраф Хакими, който игра в мача за третото място с тима на Мароко на 17 декември, а само четири дни по-късно поднови тренировките си с клубния си тим.

От 28 декември, когато се подновява френското първенство до 14 февруари ПСЖ ще изиграе 9 мача, преди да се изправи на 14 февруари 2023 г. срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лоша инфраструктура е вероятната причина за инцидента в Пирот, няма опасност от обгазяване у нас
Лоша инфраструктура е вероятната причина за инцидента в Пирот, няма опасност от обгазяване у нас
ПСЖ се разделя с генералния мениджър на клуба Жан-Клод Блан
ПСЖ се разделя с генералния мениджър на клуба Жан-Клод Блан