НОВИНИ

Меси планира завръщане в Барса след края на кариерата си

барселона надявали меси играе без заплата
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
09:55, 01.11.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Пари Сен Жермен Лионел Меси обмисля завръщане в бившия му клуб Барселона след края на футболната си кариера. Аржентинецът говори за възможността да заеме позицията на технически директор в отбора пред испанския всекидневник "Спорт".

"Винаги съм казвал, че искам да бъда от помощ на клуба. Иска ми се даден етап да заема позицията на технически директор. Не знам дали това ще се случи в Барселона или другаде. Или пък ще се занимавам с нещо различно. Ако ми се отдаде възможност да се завърна и да допринеса с каквото мога на клуба, ще бъда радостен да го сторя, защото това е клубът, който обичам. Надявам се клубът да продължи да се развива, да расте и да бъде един от най-добрите отбори в света", заяви Меси.

34-годишният футболист прекара 21 години в каталунския клуб, където се доказа, като един от най-добрите футболисти, печелейки Златната топка рекордните 6 пъти.

Очаква се цялото интервю с футболиста да разкрива подробности за новия му живот в Париж, възгледите му за Златната топка и изходящия трансфер от Барселона.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама българи в търсене на място в 1/4-финалите на Световното по бокс днес
Двама българи в търсене на място в 1/4-финалите на Световното по бокс днес
Младите будители: Спасителят на родопската теснолинейка
Младите будители: Спасителят на родопската теснолинейка