НОВИНИ

Михайлов след новия договор с Левски: През новия сезон ще се борим на всички фронтове (Видео)

михайлов новия договор левски новия сезон борим всички фронтове видео
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
17:09, 20.05.2022
Чете се за: 03:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Титулярният вратар на Левски Николай Михайлов даде интервю пред клубната телевизия на "сините", след като продължи договора си със столичния клуб.

Националът ще бъде част от състава на Станимир Стоилов и през следващите две години.

Михайлов изрази радостта си от новия си контракт с Левски и изрази надежда новия сезон да бъде още по-успешен за "сините".

"Изключително съм щастлив, че подписах нов договор с Левски. Искам да благодаря на ръководството на клуба за възможността. Както каза и старши-треньора, за 60 секунди се разбрахме. Знаете от колко години познавам Станимир Стоилов и Наско Сираков. Радостен съм, че ще продължа да помагам на Левски. Надявам се през следващия сезон да сме още по-силни и да влезем в борбата за титлата. Класирахме се за Европа, спечелихме Купата, надявам се да продължим да радваме феновете, които ни подкрепяха през целия сезон и ни помагат неимоверно", започна Ники Михайлов.

"Всички сме запознати как отборът стартира сезона, как се събирахме седмица след седмица и някои от играчите с различни подготовки – включително и аз. Радостно е, че успяхме да стабилизираме и играта, и клуба, но това нямаше да стане без подкрепата на нашите привърженици", направи ретроспекция стражът на "сините".

Той се надява с привличането на Ивелин Попов и още няколко нови попълнение, отборът да се бори на всички фронтове - европейските клубни турнири, защита на Купата на България, както и битката за титлата с 11-кратния шампион Лудогорец.

"Очакванията са новия сезон са по-големи, паузата за новата кампания е по-кратка и всички ще бъдем в добра форма. След привличането на Ивелин Попов най-вероятно и други нови футболисти ще пристигнат. Надявам се да направим един боеспособен отбор, с който да се борим на всички фронтове", каза Михайлов.

Юношата на Левски заяви, че, ако клубът получи добра чуждестранна оферта за него, двете страни ще седнат на преговори. Ники Михайлов добави, че на този етап е изцяло концентриран върху изявите си със "синия" екип.

"Идеята ми винаги е била да съм част от Левски и да давам всичко от себе си за клуба. Имаме уговорка с ръководството, ако се появи добра оферта за мен, ще седнем на преговори. На този етап мислите ми са насочени само и изцяло към Левски", добави той.

"Доволен съм от цялостното представяне на отбора във фаза защита, дано продължим с добрите игри и през новия сезон. Моля се новата кампания да бъде още по-успешна и от настоящата", завърши Николай Михайлов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Военният министър на РСМ специално за "Светът и ние": Ставащото в Украйна крие рискове за процесите в Западните Балкани
Военният министър на РСМ специално за "Светът и ние": Ставащото в Украйна крие рискове за процесите в Западните Балкани
Румен Радев посрещна на "Дондуков" 2 ученици от СУ "Христо Ботев" в Калофер
Румен Радев посрещна на "Дондуков" 2 ученици от СУ "Христо Ботев" в Калофер