НОВИНИ

Мила Пашкулева: Трябва да сме по-уверени и спокойни

мила пашкулева сме уверени спокойни
Снимка: БФ Волейбол
bnt avatar logo
от БНТ
16:04, 13.06.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Мила Пашкулева, либерото на женския национален отбор по волейбол, даде интервю пред официалния сайт на БФ Волейбол ден преди началото на втория турнир от Лигата на нациите. В сряда българките се изправят срещу актуалния шампион Италия.

"Чувствам се много развълнувана. Така е и с целия отбор. Очаквам да се представим добре. Всичко зависи как ще изпълним нашите тактически задачи, които треньорът Лоренцо Мичели ни постави. Надявам се да се забавляваме от играта, защото това е в основата на всичко. Всички знаят, че сме доста млад отбор тази година. Имахме малко време за тренировки заедно. Но се справяме и успяваме да се сработим. Ще направим, каквото зависи от нас, за да излезем с победи", заяви Пашкулева.

Тя говори за наскоро миналите мачове от турнира.

"Много ме е яд за двубоите срещу Доминиканска република и Германия, които можехме да спечелим. Малко не ни достигна. Противниците имаха опитни състезателки и това им помогна да се справят в решителните моменти. Трябва да сме по-уверени и по-спокойни. Това ще ни помогне много. Има такова (напрежение). Искаме да останем в Лигата на нациите. Ще направим всичко, за да го постигнем. Колективът е много добре. Разбираме се, както в залата, така и извън нея. Всеки се чувства отлично в отбора. Това много ни помага", каза още Мила Пашкулева.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Назначиха още двама заместник-министри в МЗХ и ММС
Назначиха още двама заместник-министри в МЗХ и ММС
Домашен арест за сириеца, стрелял в тунела към "Люлин"
Домашен арест за сириеца, стрелял в тунела към "Люлин"