НОВИНИ

Милуоки Бъкс започна защитата на титлата с победа

бруклин разби милуоки втори пореден успех серията
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:15, 20.10.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Късно снощи започна 75-ият сезон в Националната баскетболна асоциация. В първия мач за шампионата миналогодишния шампион Милуоки Бъкс победи Бруклин Нетс с 127:104 точки.

Звездата на домакините Янис Адетокумбо се отчете с дабъл-дабъл, записвайки 32 точки и 14 борби. Лидер за гостите бе Кевин Дюрант, който също записа дабъл-дабъл също с 32 точки и 11 борби. Липсващ за нюйоркачани бе Кайри Ървинг, който няма да играе за тима, докато не се ваксинира, както заяви генералният мениджър на клуба Шон Маркс.

В другият двубой от вечерта Лос Анджелис Лейкърс загуби от Голдън Стейт Уориърс с 114:121 точки. Леброн Джеймс записа дабъл-дабъл с 34 точки и 11 борби, но трипъл-дабълът на Стеф Къри от 21 точки 10 борби и 10 асистенции помогна на гостите да триумфират.

Защитата на титлата за Милуоки Бъкс продължава в петък (22 октомври) от 3:00 часа, когато отборът гостува на друг опонент от миналогодишните плейофи – Маями Хийт. Леброн Джеймс и компания ще търсят първа победа срещу вицешампиона Финикс Сънс в събота (23 октомври) от 5:00 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хванаха 30 мигранти на магистрала "Тракия" край Сливен
Хванаха 30 мигранти на магистрала "Тракия" край Сливен
Анди Мъри пречупи Тиафо след близо четирисетова битка в Антверпен
Анди Мъри пречупи Тиафо след близо четирисетова битка в Антверпен