НОВИНИ

Мирослава Паскова е пред завръщане в Турция

мирослава паскова завръщане турция
bnt avatar logo
от БНТ
14:52, 08.04.2024
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Капитанът на българския национален отбор по волейбол за жени Мирослава Паскова отново ще играе в Турция, като медиите в страната съобщават, че тя е подписала договор с втородивизионния Гьозтепе, който през този сезон не успя да стигне до плейофите за влизане в елита.

От ръководството на клуба вече са започнали работа по селекцията за новия сезон, като вече привлякоха нов старши треньор в лицето на Атаман Гюнейлъгъл, в чиято визитка личат имената на отбори като Галатасарай, Вакъфбанк и Бешикташ.

За Мира Паскова това ще бъде завръщане в южната ни съседка, след като в миналото тя е носила екипите на Кузейбору (Аксарай) и Мерт Груп Сигорта (Анкара).

През изминалия сезон българката, която се подвизава на поста посрещач, беше част от отбора на гръцкия АЕК Атина, където бе съотборничка с Мерелин Николова, но през зимата и двете напуснаха заради финансовите проблеми в тима. Така Паскова премина в унгарския Бекешчаба, с който ѝ предстоят двубои за бронзовите отличия в местното първенство срещу МАВ Елоре Фокскон.

В кариерата си Мирослава Паскова е била още част от българските Левски София и Марица Пловдив, както и от полския Девелопрес Скайрес Жешув.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отбелязваме Международния ден на ромите
Отбелязваме Международния ден на ромите
Лондон е най-предпочитаната дестинация през март на летище София
Лондон е най-предпочитаната дестинация през март на летище София