НОВИНИ

Младенов: Надявам се ротациите да са много по-успешни през пролетта

Стойчо Младенов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:57, 05.01.2022
Чете се за: 03:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистите на ЦСКА започнаха подготовката си за втория дял от сезона в родния футболен елит, а наставникът на клуба Стойчо Младенов си пожела една по-успешна година. Това стана ясно след изявление на клубния сайт.

Очаква се утре да всички футболисти да се присъединят към тренировъчния процес. Според информацията Мено Кох вече е напълно възстановен и стартира подготовката наравно с всички останали. След края на прегледите играчите и треньорското ръководство ще се отправят турския курорт Алания, където тимът ще бъде на лагер.

Ето и цялата публикация на клубния сайт:

Футболистите на ЦСКА стартираха подготовка за пролетния полусезон с медицински прегледи на клубната база в Панчарево. Днес на кардиограма и велосипед се явиха българските играчи в отбора, както и капитанът Юрген Матай, Мено Кох и Бисмарк Чарлс.

Втората група футболисти, които ще преминат изследвания, ще се присъедини към съотборниците си утре, 6 януари. След края на прегледите играчите и треньорското ръководство ще се отправят турския курорт Алания, където тимът ще бъде на лагер.

На старта на подготовката треньорът Стойчо Младенов използва възможността да честити Новата година на ръководителите, служителите и футболистите на ЦСКА, както и на всички привърженици на 31-кратните шампиони.

"Искам да пожелая преди всичко здраве на всички, нека 2022 г. бъде много по-успешна за всички нас - и в личен, и в професионален план, коментира Екзекутора на Ливърпул. - Надявам се, че всички футболисти ще се върнат здрави от ваканцията и ще могат да стартират пълноценно тренировъчния процес още от първия ден. Мено Кох вече е напълно възстановен и стартира подготовката наравно с всички останали."

"На лагера в Турция очаквам да подготвим футболистите по най-добрия начин, за да стартираме пролетния дял от първенството с победа срещу Локомотив (София). Надявам се тези ротации, които правихме през есенния полусезон, да бъдат много по-успешни през пролетта. Всеки футболист ще получи своя шанс и вярвам, че всеки ще се възползва от него. Трябва да извлечем максимална ползва от предстоящите контроли срещу съперниците по време на лагера", допълни треньорът на ЦСКА.

"Армейците" потеглят към Терминал 2 на Летище София в 19.20 ч. в четвъртък, като преди полета за Турция Стойчо Младенов ще бъде на разположение на медиите.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рязък скок на заразените с COVID-19 у нас. Има ли легла в интензивните отделения?
Рязък скок на заразените с COVID-19 у нас. Има ли легла в интензивните отделения?
Тома Биков: Зад атаката на "Булгаргаз" стоят частни интереси
Тома Биков: Зад атаката на "Булгаргаз" стоят частни интереси