НОВИНИ

Младеж в Бургас отглеждал марихуана в палатка в хола си

младеж бургас отглеждал марихуана палатка хола
bnt avatar logo
от БНТ
12:40, 09.04.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Криминално
Слушай новината

Полицията в Бургас разби наркооранжерия в центъра на града, младеж отглеждал марихуана в палатка в хола си.

Наркооранжерия за отглеждане на конопени растения бе неутрализирана от бургаската полиция. До разкритието органите на реда стигнали, след като спрели млад шофьор за проверка. В него униформените открили малка част наркотици.

Полицаите започнали претърсване на жилището на младежа, което се намирало в кооперация на ул. "Хаджи Димитър" в центъра на Бургас. Там се натъкнали на палатка в хола, приспособена за отглеждането на канабис. От специалното помещение са иззети четири саксии със зелени конопени растения с множество глави и съцветия по тях.

В палатката имало и четири лампи, вентилатори, множество торове с различен химичен състав, две електронни везни, пакети и пликчета с канабис с общо тегло 200 грама, както пликче с пет таблетки екстази. Открита е и сумата от 2300 лв. в множество на брой банкноти с номинал от 10 и 20 лева.

Задържани са 20-годишният обитател на апартамента и още други трима бургазлии на 18, 20 и 21 години. Работата по цялостно документиране на случая продължава от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР-Бургас и Първо Районно управление-Бургас.

Автор и снимки: Давид Сукнаров

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Още по-топло време през уикенда
Още по-топло време през уикенда
Георги Аврамчев: Допинг пробите на всички плувци са отрицателни
Георги Аврамчев: Допинг пробите на всички плувци са отрицателни