НОВИНИ

Младежи от Пловдив помагат на семейства в нужда със своята кампания "Купи и дари в условия на пандемия"

младежи пловдив помагат семейства нужда своята кампания купи дари условия пандемия
bnt avatar logo
от БНТ
17:57, 29.04.2020
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Инициативата има за цел да помогне на семейства, изгубили работата и доходите си заради кризата с COVID-19. От кампанията им се предоставят нужните продукти под формата на пакети от първа необходимост - храна, пелени за деца, лекарства.

Kампанията "Купи и дари в условия на пандемия" се организира от Интеракт клуб Пловдив - Филипопол, съвместно с Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив, Ротари клуб Пловдив - Филипопол, Инър Уийл клуб Пловдив и Доброволно формирование "Пловдив 112“.

За трета поредна седмица младежите са подпомогнали над 30 семейства, като представителите от Доброволно формирование "Пловдив 112“ са съдействали продуктите да достигнат до нуждаещите се. Помощта се осигурява благодарение и на дарители, които са предоставили финансови средства, а представителите на Интеракт клуб Пловдив - Филипопол са кандидатствали и за финансиране по фонд "Обединени срещу COVID-19" на Фондация Америка за България. Идеята е кампанията в помощ на нуждаещите се да продължи до края на извънредното положение, като всеки, който желае, може да се включи и да стане дарител.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Все още не са ясни датите за изпитите след 7. и 12. клас
Все още не са ясни датите за изпитите след 7. и 12. клас
Поминъкът на 1, 5 млрд. души по света е застрашен заради пандемията
Поминъкът на 1, 5 млрд. души по света е застрашен заради пандемията