НОВИНИ

Моуриньо след поражението от Арсенал: Съдията, може би, беше уморен

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:46, 15.03.2021
Чете се за: 00:46 мин.
Футбол
моуриньо поражението арсенал съдията беше уморен

Португалският наставник на Тотнъм за пореден път разкритикува съдиите след поражението на неговия тим от Арсенал с 1:2 като гост на "Емиратс".

Бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед остана крайно недоволен от решението на Майкъл Оливър да отсъди 11-метров наказателен удар, който донесе трите точки за "артилеристите".

При повторенията на ситуацията останаха сериозни съмнения дали това решение не е пресилено, но въпреки това ВАР подкрепи Оливър.

"Съдиите понякога имат трудна работа, но гледах повторението и ситуацията е очевидна. Ако някой има различно мнение, то той може да е от верните фенове на Арсенал, но не бих приел различно мнение от друг човек, защото е очевидно. Това е грешка на Майкъл Оливър, играчите се уморяват от многото мачове, може би и съдиите се уморяват. Той имаше мач през седмицата в Европа, може би е уморен", коментира Моуриньо след двубоя.

Португалският специалист не спести критики и за своите футболисти. "През първото полувреме бяхме много зле. Нямаше интензитет, не пресирахме, някои от важните атакуващи футболисти се скриха. След почивката се подобрихме, направихме промени, но тогава дойдоха дузпата и вторият жълт картон на Ламела. Няма да споменавам имена, защото отборът е отбор. Аз също съм част от този отбор и съм също толкова виновен за първото полувреме, колкото и играчите", завърши треньорът на "шпорите".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът удостои с почетен знак проф. Жени Захариева
Президентът удостои с почетен знак проф. Жени Захариева
Ясен Петров обяви състава на България за старта на световните квалификации
Ясен Петров обяви състава на България за старта на световните квалификации