НОВИНИ

Наско Сираков изказа благодарност за работата на треньорския щаб на Левски начело с Николай Костов

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:28, 05.09.2023
Чете се за: 03:22 мин.
Спорт
наско сираков изказа благодарност работата треньорския щаб левски начело николай костов
Снимка: ПФК Левски
Слушай новината

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков излезе с обръщение на официалния сайт на клуба, в което поздрави старши треньора Николай Костов и неговият екип за свършената работа дотук от началото на кампанията и засвидетелства пълната си подкрепа към тях, искайки същото и от "сините" фенове.

Сираков отчете отдадеността и работохолизма у треньорския щаб на Левски и бе категоричен, че с това отношение към работата "успехът няма как да не дойде".

Бившият футболист отчете още и силното представяне на отбора в евротурнирите през тази кампания и изрази увереност, че налаганият стил от "сините" "отговаря на историческите изисквания в този клуб".

Ето го и цялото обръщение на мажоритарния собственик на ПФК Левски Наско Сираков:

"Всички заедно изживяхме 6 страхотни европейски вечери. За огромно съжаление, силите ни не стигнаха да отстраним Айнтрахт, но срещу съперник от толкова висока класа, носител на Лига Европа само преди година, се представихме повече от достойно.

Искам да изкажа огромната си благодарност за страхотната работа към треньорския щаб. Николай Костов, Кирило Нестеренко, Тимур Скорих, Божидар Митрев и Данаил Иванов остават малко на заден план през цялата кампания на отбора дотук, но с огромния си професионализъм и работохолизъм те правят огромни стъпки в развитието на отбора. Уверен съм, че футболът, който играе Левски през повечето мачове отговаря на историческите изисквания в този клуб, а именно да се залага на атаката, на контрола на топката и да се опитваме да доминираме над съперниците. Гордея се, че Николай Костов и щабът му без никакъв страх налагат млади футболисти, при това не за няколко минути в края на срещите, а като титуляри в най-тежките битки. Вярвам, че с този треньорски екип всеки един футболист ще вдигне нивото си индивидуално, а отборът го чакат бляскави дни. В мое лице и това на клуба Ники Костов и екипът му ще получат цялото доверие и спокойствие, необходимо, за да наложат докрай идеите си и да успеят. А когато човек е скромен, талантлив и отдаден на професията си като него и екипът му, успехът няма как да не дойде. Моля и всички вас да бъдете зад отбора. Играчите ни са изключително млади и се нуждаят от вашата всеотдайна подкрепа, за да продължат да ни радват и да ни карат да мечтаем.

Само Левски!"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Александър Джартов: Създаваме организация да изпратим екипи и от съседни области към Царево
Александър Джартов: Създаваме организация да изпратим екипи и от съседни области към Царево
Душан Керкез проведе първа тренировка като наставник на Ботев Пловдив
Душан Керкез проведе първа тренировка като наставник на Ботев Пловдив