НОВИНИ

Наско Сираков ще разкрие бъдещето на Левски на 24 май

Наско Сираков - Левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:10, 22.05.2021
Чете се за: 01:27 мин.
Футбол
Слушай новината

Собственикът на Левски Наско Сираков ще разкрие плановете за бъдещето на клуба на 24 май. На тази дата Левски празнува 107-ия си рожден ден.

Босът на "сините" сподели преди няколко седмици, че има нов кандидат-инвеститор, който да подпомогне клуба. За да подпише договор с него, обаче, Наско Сираков ще поиска кредит на доверие от привържениците.

От клуба се опасяват за бъдещето и лиценза за следващия сезон, заради тежкото финансово състояние, в което изпадна тимът.

Ето и съобщението на "сините":

Уважаеми левскари и представители на медиите, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще направи изявление във връзка с бъдещето на клуба в понеделник, 24 май, по време на честването на 107-годишния ни рожден ден.

По традиция празникът ще бъде отбелязан на мястото, където е основан нашият любим клуб - Могилката до 22-ро училище в София.

В 11:00 часа в понеделник, за да поднесат цветя и венци, ще присъстват още футболисти, треньори, юноши и „сини“ ветерани.

На церемонията за пръв път от над 80 години ще чуете, в изпълнение, стария химн на клуба. Нека заедно почетем основателите му.

Очакваме Ви!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Температури следобед ще достигнат до 28°
Температури следобед ще достигнат до 28°
Антъни Иванов и Йосиф Миладинов на полуфинал в Будапеща
Антъни Иванов и Йосиф Миладинов на полуфинал в Будапеща