НОВИНИ

Недвед обяви бъдещето на Роналдо и Пирло в Ювентус

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
20:21, 24.03.2021
Чете се за: 00:55 мин.
Футбол
недвед обяви бъдещето роналдо пирло ювентус

Старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло и голмайсторът на тима Кристиано Роналдо остават в клуба и през следващия сезон, въпреки разочароващите резултати през настоящата кампания. Това заяви вицепрецидентът на торинския гранд Павел Недвед.
41-годишният Пирло изненадващо наследи Маурицио Сари начело на Ювентус миналото лято, макар че няма опит в треньорската професия. Пирло е подложен на сериозни критики, след като отборът по всичко изглежда ще сдаде титлата на Интер, след като триумфира като шампион на Италия през последните девет сезона.
За Роналдо се спекулира, че може да се завърне в предишния си клуб Реал Мадрид.

"Пирло е и ще бъде треньор на Ювентус, това е 100 процента сигурно. Започнахме нов проект с Андреа и знаехме, че ще има трудности по пътя. Надявахме се на по-добро представяне, но не успяхме, но трудностите бяха предвидими. Спокойни сме. На прав път сме и ще продължим по него. Пирло има всичко да бъде голям треньор. Роналдо също е недосегаем. Той има договор до 30 юни 2022 година и ще остане. След това ще видим", коментира Недвед пред DAZN.

По-различна е ситуацията с Пауло Дибала, който може да напусне през лятото при добра оферта. Аржентинецът страда от контузия и не е играл от януари, а преговорите за нов договор са замразени.

"Дибала ни липсва. Той е играл по-малко от 800 минути този сезон. Неговото присъствие ще ни даде повече опции в атака. Той има още една година договор с клуба и аз няма какво ново да добавя по тази тема. Ювентус ще разгледа внимателно всяка възможност на трансферния пазар", каза Недвед.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор Димитров стартира срещу британец в Маями
Григор Димитров стартира срещу британец в Маями
"Джонс Хопкинс": 5 европейски държави попадат в "черната зона" по разпространение на COVID-19
"Джонс Хопкинс": 5 европейски държави попадат в "черната зона" по разпространение на COVID-19