НОВИНИ

Нестор Ел Маестро: Целта ни е да печелим във всеки мач и започваме да го правим

нестор маестро целта печелим всеки мач започваме правим
bnt avatar logo
от БНТ
08:07, 29.09.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Представянето ни през първата част беше доста добро. Доближаваме се до там, където искаме да бъдем. Целта ни е да печелим във всеки мач и започваме да го правим. Това каза старши треньорът на ЦСКА София Нестор Ел Маестро след победата на неговия тим срещу Локомотив София с 2:0.

ЦСКА победи Локомотив София с 2:0 в столично дерби от 11-ия кръг на Първа лига. Майкъл Естрада се разписа на два пъти за успеха

"Хубаво е да се играе тук. Не съм очаквал толкова много хора да дойдат и да направят тази прекрасна атмосфера. Никога не съм се чувствал максимално спокоен - само един лош резултат може да върне освиркванията", коментира още наставникът.

ЦСКА гостува на лидера в класирането Локомотив Пловдив в понеделник от 20:00 часа.

"Опитахме се да вземем нещо. Играхме добре в защита през първото полувреме, но ни вкараха нелеп първи гол. В края на първата част отново ни отбелязаха попадение и момчетата бяха разочаровани на почивката. ЦСКА има много силни халфове и нападатели. Говорихме, че трябва да вкараме гол и да направим интересен мача. Имахме три чисти положения. Първото беше на Франса, а след него оставаха още 20 минути до края на мача", обясни старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич.

"Ще опитаме да играем по-нападателно срещу Черно море. Липсват ни точки, но играем всяка седмица по-добре. Момчетата изглеждат по-силни на терена. Имаме натиск и притеснение, защото нямаме точки. Представихме се добре срещу ЦСКА и Лудогорец, а срещу Черно море ще излезем за победа. Дано успеем", каза още наставникът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор Димитров срещу Макензи Макдоналд на старта на турнира в Пекин
Григор Димитров срещу Макензи Макдоналд на старта на турнира в Пекин
Илко Пиргов: Спортът е една игра, няма нищо на всяка цена
Илко Пиргов: Спортът е една игра, няма нищо на всяка цена