НОВИНИ

Нестор Ел Маестро: Доволни сме от представянето на младите играчи, не е моята работа да говоря за трансфери

нестор маестро доволни сме представянето младите играчи моята работа говоря трансфери
bnt avatar logo
от БНТ
18:32, 12.01.2024
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от представянето на младите играчи по време на първата контрола на "червените" в хода на тяхната зимна подготовка, която се изигра днес на НФБ "Бояна" срещу състава на Литекс и в крайна сметка бе спечелена от елитния тим с 5:3.

Въпреки успеха обаче наставникът сподели, че двубоят е бил "важен от кондиционна гледна точка".

"Не искам да влизам толкова в детайли. Мачът беше важен от кондиционна гледна точка. Най-много сме доволни от представянето на младите играчи. Смятам, че всичко е наред и няма проблеми", коментира роденият в Сърбия специалист.

Ел Маестро говори още за новото попъление в тима - норвежецът Улаус Скаршем и за това какво той може да даде на "армейците", но относно евентуални други трансфери в клуба треньорът категорично заяви, че "не е негова работа" да обсъжда тази тема.

"Скаршем ще ни даде още опции. Вчера го видях да тренира за първи път и изглежда в добра форма. С него ще имаме повече възможности и ще се опитаме да го интегрираме бързо в отбора. За първи път чувам тази история с Пластун. Не мисля, че е добра информацията. Работата с младите е динамичен процес, няма как да гледаме толкова далече в бъдещето. Който играе най-добре, той ще бъде на терена", категоричен е наставникът на ЦСКА.

"Не е моята работа да говоря за трансфери. Имам много желания. Марселиньо Кареасо е болен четири дена и днес тренира за първи път. Майкъл Естрада също не е тренирал достатъчно, за да играе днес, това е застраховка. Няма развитие със ситуацията с Бисмарк Чарлс, доколкото знам", завърши Нестор Ел Маестро.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Делото в Хага за геноцид: Израел отхвърли обвиненията на Южна Африка
Делото в Хага за геноцид: Израел отхвърли обвиненията на Южна Африка
Ще остане ли на поста си след ротацията образователният министър?
Ще остане ли на поста си след ротацията образователният министър?