НОВИНИ

Ники Михайлов: Ще се борим до край за Левски!

ники михайлов борим левски
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
16:08, 27.07.2021
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Ще се борим докрай, пистата е дълга. Това заяви вратарят на Левски Николай Михайлов в специално интервю за клубната телевизия.

Вчера стражът подписа нов договор с 26-кратните шампиони.

„Аз като цяло не съм си тръгвал, имах ангажимент с националния отбор, просто имах по-дълга почивка, тренирах последните три седмици и съм готов за предизвикателствата през новия сезон. Имаше и добри неща, имаше и не чак толкова. Старши треньорът направи анализ на добрите и лошите неща – за пореден път искам да благодаря на тези феноменални фенове, без които Левски няма да съществува“, започна той.

„Трябва да бъдем реалисти и ще бъде тежко и през този сезон, отново ще се борим да оцелее клубът. Всеки мач ще се борим за победа, но трябва да знаем и моментните си възможности, има много млади играчи. От много време тренирам с младите момчета под рамката, особено с Пацо, той е бъдещето, пожелавам му само да бъде здрав и много успехи за в бъдеще. Мога да пожелая само успех и да помогна на всички млади момчета в съблекалнята“.

„Аз мога само да се надявам, виждате, че селекцията е забавена, идват нови и нови футболисти, радостното е, че идва един мой колега и приятел Иван Горанов. Отпред на моменти сме безидейни и беззъби, но го отчитам на младостта в нападение. Пистата е дълга, ще бъде тежко, но аз мисля, че заедно можем да оцелеем“, завърши оптимистично Михайлов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Националната следствена служба няма правомощия да образува досъдебни производства
Националната следствена служба няма правомощия да образува досъдебни производства
Няма данни за пострадали българи при експлозията в Германия
Няма данни за пострадали българи при експлозията в Германия