НОВИНИ

Николай Киров: Сега Левски играе различно

Николай Киров
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:31, 16.09.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров предупреди своите играчи, че Левски играе различен футбол под ръководството на Станимир Стоилов.

„Червените“ гостуват на стадион „Георги Аспарухов“ в събота, 18 септември, от 19.45 часа в мач от 8-ия кръг на Първа лига.

„Очакванията са ми за един тежък двубой срещу отбор с традиции в българския футбол. В отбора им има сериозен импулс от последните дни. Импулс, който се забеляза и на последната среща срещу Локомотив Пловдив. При съперника има импулс като настроение, тактическа дисциплина. Различен начин на игра от това, което беше. Сега Левски играе по коренно различен начин“, сподели Киров.

Треньорът очаква Левски да има много сериозна подкрепа от страна на феновете по време на мача, защото това ще бъде първи официален двубой за завърналия се на „Герена“ Станимир Стоилов.

„Последният ни мач и този, който предстои ще са коренни различни. Опитахме се и ние като треньори да извадим нашите състезатели от еуфорията. В предстоящия двубой е много по-важно да бъдат концентрирани и дисциплинирани, защото на стадион като „Герена“ само това може да помогне ад се постигне положителен резултат“, допълни треньорът.

„Имаше ментална работа, както и на терена със състезателите, която продължи и тази седмица. Защото независимо от резултата, анализите показаха, че сме имали и доста проблеми в нашия състав. Предстои ни много сериозна работа.“

„Всеки един двубой е едно тактическо надиграване, не знам как ще протече самата среща, но ще го има надиграването. Наблягаме на фаза защита, но няма как да се набляга само на едната фаза, работим и в двете фази“, завърши Николай Киров.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече деца ще получават компенсации при липса на места в детските градини
Повече деца ще получават компенсации при липса на места в детските градини
Трамвай аварира на ул. "Алабин" и спря движението
Трамвай аварира на ул. "Алабин" и спря движението