НОВИНИ

Николай Костов обяви групата за домакинството на Локо Сф, Рикардиньо е в нея

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:41, 30.07.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
николай костов обяви групата домакинството локо рикардиньо нея
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Николай Костов определи група от 19 футболисти, на които ще разчита за днешното домакинство срещу Локомотив София в среща от третия кръг на Първа лига.

Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" е с начален час 21:15, а в състава на "сините" за срещата място намери и бразилския нападател Рикардиньо, който пропусна последната тренировка на тима.

Авторът на два гола от началото на сезона в българския шампионат получи болки по време на гостуването на Шкупи в срещата от турнира Лига на конференциите и очакванията са, че наставникът Костов няма да рискува допълнително с него предвид реванша срещу отбора от Северна Македония идния четвъртък.

Ето я и групата на Левски за двубоя с Локомотив София:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Асими Фадига, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Роналдо, Уелтон, Рикардиньо

Междувременно, от Левски обявиха още и кой ще бъде специалният гост в така наречената "Синя фиеста", която ще се състои преди началото на срещата пред Сектор "А". Феновете ще имат възможността да се срещнат и да вземат автографи от легендата Стефан Аладжов, който има на сметката си пет шампионски титли на България с екипа на "сините" и пет Купи на страната. Освен това бранителят е рекордьор по брой мачове за клуба в българското първенство.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мауро Икарди премина за постоянно в Галатасарай
Мауро Икарди премина за постоянно в Галатасарай
"Европейци": Екип от малтийски учени спасява изчезващи видове риба
"Европейци": Екип от малтийски учени спасява изчезващи видове риба