НОВИНИ

Николай Митов: Играем високо и не се страхуваме

Ако няма грешки, няма да има и голове, коментира наставникът на Септември

Николай Митов
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
23:18, 20.10.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Септември не успя да добави нов успех на сметката си в Първа лига. Столичани загубиха от Лудогорец с 0:2 на Националния стадион „Васил Левски“. Наставникът Николай Митов обърна внимание на грешките, които са довели до загубата на отбора му.

"Първо мога да коментирам до 20-ата минута. Това, което имахме като идея, да излезем високо, да пресираме, защото Лудогорец игра с дълги изритани топки, стана. Имахме ситуации, които можехме да развием. И макар да не стана, до тогава отборът стоя много добре. Срещу Лудогорец обаче е трудно да се противопоставиш с 10 души. Направихме грешки, които бих искал да изчистим. Първата такава беше при червения картон – Мартин Моран вместо да я даде напред, той я дава назад. За гола напълно идентично се получи. В наказателното поле ние сме шестима, а те двама и ни вкарват гол, но ако няма грешки, няма да има и голове", започна той своя анализ

"Трябва да сме още по-уверени с топката. И днес, и с ЦСКА виждате, че ние играем високо и не се страхуваме. Това искам от отбора. Имаме още работа върху синхрона, особено като вземем топката. Ние с всеки отбор ще бъдем смели. Сега ни предстои мач с Арда, които за мене са един от най-добрите в България, като имам предвид селекцията, която направи. Но за мене няма притеснения или проблеми с кого ще играем", завърши опитният специалист.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изборният ден във Варна приключи, активността и в двата района е около 11 процента
Изборният ден във Варна приключи, активността и в двата района е около 11 процента