НОВИНИ

Николай Желязков: Трябва да забравим бързо успеха за Суперкупата

Треньорът на волейболния шампион Левски говори пред клубния сайт преди предстоящото дерби с ЦСКА, с което се открива новия сезон на елитното първенство при мъжете.

Николай Желязков
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
15:24, 18.10.2024
Чете се за: 01:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на волейболния шампион Левски Николай Желязков говори пред клубния сайт преди предстоящото дерби с ЦСКА, с което се открива новия сезон на елитното първенство при мъжете.

Желязков е категоричен, че отборът му бързо трябва да е забравил победата над същия съперник с 3:0 преди седмица в полуфинал за Суперкупата.

"Нормално е настроението да е приповдигнато. Но си казахме в отбора, че страницата със Суперкупата е затворена и започваме нова страница с първенството. Трябва да забравим бързо това, което се е случило, и да мислим за новото предизвикателство, което ни предстои. Отборът на ЦСКА има много опитни състезатели, те играят от дълго време заедно, което предполага едно добро ниво на сработка. Смятам, че те имат състезатели, които имат много добро ниво за посрещане, което със сигурност ще улесни организацията на играта на техните разпределители. Това е една от силните страни на ЦСКА", каза Желязков преди дербито.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отлагат завръщането на Земята на космическия кораб "Дракон"
Отлагат завръщането на Земята на космическия кораб "Дракон"