НОВИНИ

Новото младежко предаване "Това го знам" започва утре по БНТ1

bnt avatar logo
от БНТ
08:21, 14.01.2023 (обновена)
7869
Чете се за: 02:02 мин.
У нас
Слушай новината

През януари неделните следобеди се превръщат във вълнуващ празник на знанието с най-новото предаване на БНТ – „Това го знам“.

Водещият на детското предаване – популярният актьор Бойко Кръстанов, отваря вратите на най-модерната и забавна класна стая в България на 15 януари от 17.00 ч., за да покани учениците на вълнуваща и динамична битка за демонстрация на знания.

Забавно-образователната тийнейджърска викторина има амбициозната цел да предостави на зрителите нов поглед върху възможността учебният материал да бъде представен в публичното пространство чрез модерна и интерактивна телевизионна игра.

Участниците ще трябва да преодоляват различни предизвикателства във всяко ниво от играта, да събират животи и най-вече да се забавляват благодарение на знанията, които са натрупали в училище.

Форматът включва разнообразни въпроси, логически задачи, музика и голяма доза забавление. Всичко това е игрален регламент на състезание по знания в стилистиката на видео игра, съчетана с елементи от спецификите на живота в социалните мрежи.

Участниците в детско-юношеското образователно предаване са на възраст между 15 и 17 години, а проектът поставя фокус върху образованието като забавен процес в развлекателния сегмент на телевизионния ефир.

„Това го знам“ е съвместна продукция на Българската национална телевизия и продуцентската компания „ПАНДА ВИДЕОС“ и се осъществява с официалната подкрепа на Министерството на образованието и науката.

Гледайте „Това го знам” от 15 януари, 17.00 ч. по БНТ 1!

Повече информация за предаването вижте тук.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Оркестър "Карандила" със специален поздрав за Банго Васил
Оркестър "Карандила" със специален поздрав за Банго Васил
Техническа грешка доведе до експлозия на гадзопровод между Литва и Латвия
Техническа грешка доведе до експлозия на гадзопровод между Литва и Латвия