НОВИНИ

Оле Гунар Солскяер е провел спешни разговори със звездите си

Оле Гунар Солскяер Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:43, 19.11.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е провел разговори с Кристиано Роналдо и петима други футболисти преди сблъсъка с Уотфорд през уикенда.

Специалистът е поставен под сериозно напрежение, заради неубедителното представяне на неговия тим преди прекъсването за мачовете на националните отбори.

Солскяер e разговарял с капитана Хари Магуайър, Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш, Люк Шоу, Виктор Линдельоф и Неманя Матич на среща в 10.00 часа сутринта на базата на тима в Карингтън.

След тежките домакински поражения от Манчестър Сити и Ливърпул, добро представяне като гост срещу застрашен от изпадане отбор с нов мениджър може би е точно това, от което се нуждаят Оле Гунар Солскяер и неговият тим. Всичко различно от победа в предстоящия мач ще накара феновете да се зачудят дали няма да последва уволнение на треньора.

Бившата звезда на Реал Мадрид и Ювентус Кристиано Роналдо отбеляза 9 гола във всички турнири този сезон, след като напусна Серия А през лятото.

Манчестър Юнайтед гостува на Уотфорд в събота, 20 ноември, от 17.00 часа, в мач от 12-ия кръг на Висшата лига на Англия.

Последвайте "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Намериха мъртъв кандидат-депутат, заподозрян за убийство на служителка на "Европол"
Намериха мъртъв кандидат-депутат, заподозрян за убийство на служителка на "Европол"
Берое и Пирин не се победиха
Берое и Пирин не се победиха