НОВИНИ

ОСК ЦСКА след срещата с министъра: От едната страна на барикадата сме

Радостин Василев ОСК ЦСКА
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:08, 23.12.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Представителите на Обединени спортни клубове ЦСКА излязоха от срещата с министъра на спорта Радостин Василев обнадеждени. Те заявиха, че се обединяват около мнението, че „всички се намират от едната страна на барикадата“.

Най-големите проблеми пред ОСК ЦСКА са свързани с базите, както и с тяхната поддръжка и реновиране.

Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов разкри, че министърът на спорта е предразположен към тях и ще се търси решение на проблемите.

„Обединихме се върху едно изречение, че сме „от една страна на барикадата. Но сякаш предишните години не беше така. Ще се търси решение да се оправи. Няма как да се решат въпросите в кратък срок, но важното е да се търсят решенията“, сподели Попов.

Преди няколко дни министърът спря търга за базите на спортните клубове на "червените". 13-те отбора апелираха за незабавно прекратяване на тръжната процедура и промяна в статута на спортните бази.

Треньорът по бокс Михаил Таков също сподели впечатленията си след срещата с министъра на спорта.

„Има неща, за които министърът каза, че ще се обърне внимание. Говорихме за базите на „Червено знаме“, местността Къра, базите на спортното училище. Показахме, че сме от едната страна на барикадата. 30 години съм там и мога да изчакам още две“, каза Таков.

Преди да проведе срещи с представителите на ОСК ЦСКА министър Радостин Василев разговаря с ръководствата на футболните клубове Левски и ЦСКА.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карим Бензема се доближи до рекорд на Тиери Анри
Карим Бензема се доближи до рекорд на Тиери Анри
И Италия връща задължителното носене на маски на открито
И Италия връща задължителното носене на маски на открито