НОВИНИ

От Левски отговориха на искането на Тръст „Синя България“

Наско Сираков - Левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:52, 23.06.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

От ръководството на Левски пуснаха обръщение до феновете на „сините“, в което информират, че независимо от искането на Тръст „Синя България“ в клуба ще бъде проведено Общо събрание на акционерите, защото такова е наложително да се състои.

Заседанието ще бъде в началото на месец юли.

От организацията на привържениците поискаха да бъдат направени промени в клуба, включвайки дневен ред, който да предвиди доклад за дейността на Управителния съвет на Дружеството и постигнатите резултати за изминалата година, представяне на изготвената план-програма за развитие на Дружеството, избор на нов Надзорен съвет, както и освобождаване от отговорност на текущия.

Ето и съобщението, поместено в сайта на Левски:

Левскари,

Бихме искали да Ви информираме, че дискусията сред членовете на Надзорния и Управителния съвет на „ПФК Левски“ за точната дата, на която да се свика Общо събрание на акционерите на дружеството, се провежда вече повече от седмица. Събранието няма да бъде извънредно, то е необходимо по ред причини и ще бъде свикано с решение на Управителния съвет и одобрен от него дневен ред.

Поради различни ангажименти на членове на УС заседанието, на което ще се определи дата за Общо събрание, ще се проведе в началото на месец юли и Вие ще бъдете незабавно уведомени за взетите решения.

От ръководството

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Левски с шест контроли по време на лятната си подготовка
Левски с шест контроли по време на лятната си подготовка
Безразсъдно возене на дете в Ботевград
Безразсъдно возене на дете в Ботевград