НОВИНИ

От Пирин Благоевград осъдиха думите на Венци Стефанов

Пирин Благоевград
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:09, 28.10.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

От ръководството на Пирин Благоевград публикуваха официална позиция, относно думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов към треньора на „орлетата“ Уорън Фийни.

След победата с 1:0 на Славия, с което „белите“ се класираха за четвъртфиналите в турнира за Купата на България, босът на тима сподели: „Гледам Пирин – имат страхотен отбор като половин национален отбор, но имат некадърен треньор и са на дъното. Не го знам треньор ли е, какъв е, но аз не бих го взел и с косачката."

От Пирин реагираха с позиция:

ФК Пирин категорично осъжда изказването на президента на Славия Венцеслав Стефанов в медийното пространство по адрес на мениджъра на представителния ни отбор Уорън Фийни след вчерашния двубой от турнира за купата на страната между двата отбора.

Г-н Стефанов, смятаме, че подобни квалификации относно качествата на когото и да било от вашите съперници - треньори, футболисти или служители, не кореспондират с дългогодишните традиции, история и харизма на клуба, чийто президент сте.

Знаем, че сред изконните ценности на вековния Славия са уважението към съперника, честната и красива игра, моралът и добрия пример към младите поколения.

Смятаме, че е редно да ги пазите, защото те са непреходни, вместо непрекъснато да се държите по неуважителен начин, който не отива на вашата достолепна възраст и положение.

Честитим класирането на Славия и пожелаваме успех на тима в турнира за купата на България и до края на сезона в Първа лига.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проливни дъждове в Шотландия и Англия: Напълно непроходими улици в Глазгоу
Проливни дъждове в Шотландия и Англия: Напълно непроходими улици в Глазгоу
Кипър одобри бустерна доза за ваксинираните с "Янсен"
Кипър одобри бустерна доза за ваксинираните с "Янсен"