НОВИНИ

Отложиха делото на директора на Народния театър срещу Камен Донев

Тереза Кънчева
от Тереза Кънчева
18:04, 08.06.2023
Чете се за: 01:47 мин.
У нас
отложиха делото директора народния театър камен донев
Слушай новината

Делото за обида и клевета на директора на Народния театър Васил Василев, което води срещу Камен Донев отново беше отложено. И двамата не се явиха в съда и бяха представлявани от техните адвокати.

В залата бяха разпитани четирима свидетели, сред тях беше и съпругата на Васил Василев. Пред магистратите тя заяви, че изказванията на Камен Донев, в интервю по една от националните телевизии през месец февруари, са се отразили негативно на цялото им семейство.

Вещо лице ще изготви експертиза за представения пред съда запис от участието на актьора в предаването. Искът на Васил Василев към Камен Донев е за 2500 лева.

"Не знам точно от каква дума той се е почувствал обиден. Аз мисля, че господин Донев беше толерантен и не беше краен, както и аз. Опитваме се да се въздържаме от лични коментари, защото знаем какво би могло да последва, ако сме честни ще избълваме много по-страшни неща", коментира актрисата Албена Колева.

"Виждаме, че всъщност г-н Камен Донев и г-н Василев се познават бегло. Не смятаме, че биха могли да формират такова негативно мнение. Заемането на позиция не означава да обиждаш, не означава да хулиш и не означава да квалифицираш", отбеляза Лора Георгиева, адвокат на Васил Василев.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НЗОК отчете рязък скок на разходите за лекарства
НЗОК отчете рязък скок на разходите за лекарства
Български и сръбски военни проведоха съвместно учение на полигона в Шабла
Български и сръбски военни проведоха съвместно учение на полигона в Шабла