НОВИНИ

Отложиха мача между Септември и ЦСКА 1948

Причината е, че "червените" продължиха в турнира на УЕФА Лига на Конференциите и искат да имат време за подготовка за третия кръг там.

ЦСКА 1948 - Будучност
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
18:19, 02.08.2024
Чете се за: 01:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Спортно-техническата комисия на БФС отложи срещата от 3-ия кръг на Първа лига между отборите на Септември (София) и ЦСКА 1948. Мачът беше насрочен за понеделник, 5-и август, от 19:00 часа на националния стадион "Васил Левски", но ще се играе на по-късна дата.

Причината е, че "червените" продължиха в турнира на УЕФА Лига на Конференциите и искат да имат време за подготовка за третия кръг там. Тимът на Валентин Илиев ще има два мача с кипърския ФК Пафос и трябва да отстрани този противник, ако иска да стигне до плейоф за място в груповата фаза.

"По искане на ФК ЦСКА 1948 Сф и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2024/2025 , срещата от III–ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ФК ЦСКА 1948 (Сф) и ПФК Септемри (Сф), се отлага", се казва в становището на СТК.

Снощи ЦСКА 1948 елиминира Будучност (Подгорица) след успех с 1:0 в първата среща в София, а след това снощи направи 1:1 след продължения.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Истории от Париж - Ивет Лалова и екипът на БНТ зад кадър
Истории от Париж - Ивет Лалова и екипът на БНТ зад кадър