НОВИНИ

Папазов: Съдбата на Левски няма да се реши на 17 юли

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
10:33, 08.07.2020
Чете се за: 00:55 мин.
Футбол
папазов съдбата левски реши юли

Съдбата на Левски няма да се реши на 17 юли. Това заяви собственикът на 35 процента от акциите на Левски Константин Папазов. Вчера стана ясно, че той е дал положителна проба за COVID-19.

На 17 юли ще се проведе Общото събрание на акционерите на ПФК Левски.

"Добре съм. За болен от COVID-19 съм отлично даже. Изследвах се в неделя, в 19 часа, в лабораторията на ВМА. Мой близък седмица по-рано имаше положителен тест. Цяла седмица взимахме хапчета за имунната система. В неделя отидох рутинно и за съжаление след това стана ясно, че съм положителен. Сигурно съм се заразил на злополучния мач Царско село - Черно море. Това откъде си се заразил няма значение. Ако не бъдем дисциплинирани и не променим отношението си, нищо друго не може да промени. Нямам симптоми и 4-5 дни вече можех да бъда сред онези, които да разболявам останалите хора в страната. Българинът е неблагодарен човек. Правителството се отнесе коректно към феновете след тяхната позиция. Това трябваше да се приеме като награда и страхотен жест на премиера, на министър Кралев и на здравния министър. Вирусът е опасен, но не удря директно. Много хора изкарват на крак и те не разбират, че са приносители на вируса.

Няма никаква угодия. Тази сутрин ми се обади кметът на Пловдив да ме поздрави и да ми пожелае бързо оздравяване. На българина вечно някой му е виновен за нещо. Създаваха се митове, че когато дойде лятото, вирусът ще се изпари. Виждате в цял свят как се разпространява вируса. Между 12-ия и 14-ия ден ще си направя тест. Смятам, че на 17 юли няма да се решава съдбата на Левски. На събранието ще бъде най-важният човек - мажоритарният собственик Наско Сираков", каза Папазов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Милан с фамозен обрат срещу Ювентус
Милан с фамозен обрат срещу Ювентус
COVID-19 порази и пловдивските отбори
COVID-19 порази и пловдивските отбори