НОВИНИ

Пътна полиция със специална акция в почивните дни около Съединението

Альоша Шаламанов
от Альоша Шаламанов
15:47, 03.09.2020 (обновена)
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
пътна полиция специална акция почивните дни около съединението

Пътна полиция с акции за осигуряване на безопасното придвижване през трите почивни дни около 6 септември. Заради очаквания засилен трафик всички екипи ще бъдат на терен.

В София по натоварените кръстовища ще има полицаи, които при необходимост ще регулират движението. Целта е да се избегнат задръствания. По пътя за Банско и Гърция, както и по магистралите към морето, ще има засилено полицейско присъствие.

В събота и неделя предстоят проверки за алкохол и наркотици около увеселителните заведения в големите градове и курортите.

Инспектор Лъчезар Близнаков - "Пътна полиция": Това решение е взето на база на притеснителни данни от миналия уикенд. Където след анализ констатирахме доста голямо завишение и на пътните произшествия с водачи, които са употребили алкохол.

На въпрос как полицията ще предотвратите евентуални опити за блокади от протестиращи той отговори, че се работи с всякаква оперативна информация. "Колегите, където има данни, че нещо такова предстои да се случи, са насочили допълнителни екипи", увери той.

Снимки: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ще има ли допълнителни средства за училищата за дезинфекция?
Ще има ли допълнителни средства за училищата за дезинфекция?
Полет с цветни балони над пустинята Аризона
Полет с цветни балони над пустинята Аризона