НОВИНИ

Пеп Гуардиола: Не мога да предам Манчестър Сити

Гуардиола
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:25, 22.01.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че няма да „предаде“ клуба, в момента в който дойде време да напусне „Етихад“.

Договорът на испанеца с „гражданите“ е до юни 2023 година.

Въпреки че се появяват често информации, че може да потърси ново предизвикателство, 51-годишният специалист отново потвърди, че Сити е на първо място.

„Няма да мисля за бъдещето, докато договорът ми е в сила. Не съм достатъчно добър, за да мисля далеч напред. Бъдещето ми винаги зависи от резултатите и не се притеснявам“, сподели наставникът.

Пеп Гуардиола спечели осем големи трофея от пристигането на си на стадион „Етихад“ през 2016 година, включително три титли във Висшата лига.

„Ще взема решението за бъдещето си заедно с клуба, не се съмнявам в това. Те ми дадоха всичко, което исках, така че не мога да ги предам. Би било грозно“, допълни наставникът.

„Заедно взехме решението да се преместя тук, заедно удължихме договора два пъти - така ще бъде и сега. Важно е какво мислят за мен, как се чувствам в клуба. Тук се чувствам добре и комфортно. Щом се почувствам празен или уморен, със сигурност ще си тръгна. Но сега съм добре“, уточни мениджърът на Манчестър Сити.

„Все пак можем да играем по-добре, някои играчи все още могат да се подобряват. Има неща, които не харесвам в играта“, каза още Пеп Гуардиола.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НАТО отхвърли искането на Русия - няма да изтегля войските си от България и Румъния
НАТО отхвърли искането на Русия - няма да изтегля войските си от България и Румъния
Падат мерките в Ирландия
Падат мерките в Ирландия