НОВИНИ

ПФК Ботев Пд: Клубът се намира в отлично финансово състояние

пфк ботев клубът намира отлично финансово състояние
Снимка: ПФК Ботев Пловдив
bnt avatar logo
от БНТ
12:25, 20.10.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив излезе с позиция на клубния сайт, в която увери всички свои привърженици, че няма притеснения относно финансовото състояние на тима.

С това изявление "жълто-черните" отрекоха напълно появилите си информации, които поставиха под въпрос "финансовото здраве" на тима, въпреки че от ръководните фактори признаха за "забавяне на разплащанията по определени направления", които обаче са били плод на логистични причини.

Ето и цялата позиция на ръководството на ПФК Ботев Пд:

"Във връзка с появилите се в общественото и медийно пространство информации, касаещи финансовото здраве на любимия ни клуб, сме длъжни да ви уверим, че същият се намира в отлично състояние и няма никакви проблеми от подобен характер.

В желанието си да бъдем коректни към хората, с които работим, а и честни пред цялата общественост, ще уточним, че действително имаше забавяне на разплащанията по определени направления.

Същите не бяха поради финансови затруднения на собственика на клуба – г-н Антон Зингаревич, а поради чисто логистични причини.

Уверяваме както нашите партньори, така и всички Ботевисти, че пречките са преодолени и в рамките на няколко работни дни ПФК „Ботев“ отново ще бъде в обичайното си финансово състояние, а именно без задължения към никой.

Използваме случая да благодарим на всички наши партньори и контрагенти, които проявиха разбиране в създалата се ситуация и не нагнетиха излишно напрежение преди важните футболни срещи, които предстоят пред представителния мъжки отбор"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ветровито и топло за сезона време
Ветровито и топло за сезона време
ММС осигурява финансиране за подготовка и възнаграждения за медалистите от ХХIV летни игри за глухи Дефлимпикс през 2022
ММС осигурява финансиране за подготовка и възнаграждения за медалистите от ХХIV летни игри за глухи Дефлимпикс през 2022