НОВИНИ

Почетино: Поздравявам Манчестър Сити

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:47, 05.05.2021
Чете се за: 00:53 мин.
Футбол
почетино поздравявам манчестър сити

Наставникът на Пари Сен Жармен Маурсио Почетино съвсем очаквано не остана доволен след отпадането на неговия тим в 1/2 финалите на Шампионската Лига.

Парижани бяха елиминирани от надпреварата с общ резултат 4:1 от състава на Манчестър Сити, след като допуснаха загуба и на реванша.

Бившият наставник на Тотнъм заяви след срещата, че в дадени ситуации и липсата на късмет е попречила на неговия тим в двубоя на "Етихад".

"Играхме така, както бяхме планирали. Започнахме много силно, създадохме положения и доминирахме над Манчестър Сити, а това не е лесно. Не много отбори могат да доминират срещу тях. Понякога във футбола ти трябва и процент късмет в определени периоди от мача. Те бяха безупречни в атака. Отбелязаха ни от ситуация, когато пресирахме високо, с дълга топка. Трябва да поздравя Манчестър Сити, защото те правят страхотен сезон. След шест или седем години работа Пеп се справя добре. В същото време съм горд и от моите играчи за доброто им представяне."

Почетино коментира и червения картон на Анхел Ди Мария, но отказа да се оправадава с него или с отсъствието на звездата на тима Килиан Мбапе.

"В 180-те минути на двата мача около 40-45 играхме с човек по-малко. Това е огромно предимство за съперника. Но и това го има във футбола. Борихме се и останахме в мача до самия край. Тази вечер не беше нашата, нито предишната в Париж. Не можем да се оправдаваме с отсъствието на Мбапе. Ние сме отбор. Неприятно е, че той не игра и не можа да помогне на отбора, но това не може да ни бъде оправдание. Най-малкото, защото като отбор играхме добре."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Корнелия Нинова: Надяваме се разумът да надделее и да има кабинет след следващите избори
Корнелия Нинова: Надяваме се разумът да надделее и да има кабинет след следващите избори
Закриването на спецсъдилищата не влезе в дневния ред на парламента
Закриването на спецсъдилищата не влезе в дневния ред на парламента