Рапърът Устата претърпя тежка катастрофа

от БНТ
17:13, 18.06.2021
Чете се за: 02:17 мин.
У нас
рапърът устата претърпя тежка катастрофа
Слушай новината

Рапърът Устата оцеля след тежка катастрофа в района на град Раднево. За кошмара на пътя сподели самият той в пост във Фейсбук.

Певецът разказва, че спрял, за да даде предимство на ТИР с ремарке, когато отзад го ударил автобус и започнал да го затиска към ремаркето на ТИР-а. По чудо Устата се разминал без тежки наранявания, а в колата освен него било само кучето му, което също е добре.

Ето какво написа Устата:

"На 11.06.2021 г. в района на гр. Раднево с мен се случи кошмарен инцидент. Бях спрял зад друг спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих: ,,нещо май не е наред със спирачките на този ТИР‘‘. В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: ,,няма ли да спре най-накрая всичко това‘‘.

Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта… просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах само с нея в колата и тя е добре, без наранявания).

Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора".

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Антониу Гутериш ще бъде генерален секретар на ООН за втори мандат
Антониу Гутериш ще бъде генерален секретар на ООН за втори мандат
В "Светът и ние": Интервю с първата трансджендър жена от Републиканската партия в САЩ
В "Светът и ние": Интервю с първата трансджендър жена от Републиканската партия в САЩ