НОВИНИ

Рашфорд призна, че е обмислял напускане на Манчестър Юнайтед през миналата година

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:25, 30.07.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
манчестър юнайтед губи рашфорд няколко седмици
Слушай новината

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна в интервю, че е обмислял да напусне "Олд Трафорд" след края на сезон 2021/22 и преди идването на наставника Ерик тен Хаг.

През лятото на миналата годиан Рашфорд тъкмо бе приключил най-слабата си кампания с екипа на "червените дяволи", в който реализира едва 5 гола във всички турнири.

Назначаването на Ерик тен Хаг обаче се е оказало повратния момент за английския национал, тъй като той е решил да остане в родния си клуб и в крайна сметка през миналия сезон той реализира 30 попадения във всички турнири и помогна на Юнайтед да спечели първия си трофей след пауза от 6 години, след като отборът триумфира в турнира за Купата на лигата.

"Преди да дойде мениджърът мислех за промяна. Във футбола това се случва, но винаги има причина. Неговото идване ми се отрази чудесно. Той ми даде свобода. В миналото бях с много статична роля и не можех да се насладя на играта. Аз съм такъв човек, че представянето ми влияе на настроението ми. А когато не съм щастлив, не мога да играя най-добрия си футбол", коментира Маркъс Рашфорд.

Наскоро нападателят подписа нов петгодишен договор с "червените дяволи", който ще го задържи в състава до лятото на 2028 година.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов голям пожар гори в Хасковско
Нов голям пожар гори в Хасковско
Министерство на туризма излезе с позиция за отменените полети от Италия
Министерство на туризма излезе с позиция за отменените полети от Италия