НОВИНИ

Разделение във "Величие" - ще подкрепи ли партията проектокабинета на ГЕРБ?

Ивелин Михайлов: Николай Марков ме заплаши с унищожение, склонен е да подкрепи кабинет на ГЕРБ и ДПС 

Милена Кирова
от Милена Кирова
11:14, 02.07.2024
Чете се за: 01:40 мин.
У нас
разделение величие подкрепи партията проектокабинета герб
Слушай новината

Председателят на парламентарната група на "Величие" Николай Марков е заплашил идеолога на партията Ивелин Михайлов с унищожение в опит да го склони да подкрепят кабинет на ГЕРБ и ДПС. Това обяви Михайлов в канала си в Youtube.

Той разказа хронологично как от партията получили две предложения. Първото било подкрепа срещу министерство, а второто - подкрепа за кабинет на ГЕРБ и ДПС или компромати, заплаха с дела и затвор за търговия с влияние. И тук идва противопоставянето. По думите на Михайлов, Марков бил по-скоро склонен.

"Спри да се занимаваш с политика, аз ей така ще ти реша финансовите проблеми и другите проблеми, които имаш - това ми го казва полковник Марков, който наистина - той нямаше пари за кафе по време на предизборната кампания. Той каза: "Не, ти не разбираш какви са последствията. Последствията са, че ти ще бъдеш унищожен". Той казва: "Виж какво, лошото е, че смъртта ти няма да е достойна. Ти ще бъдеш развенчан, ще бъде размазан. Твоят имидж, ти ще бъдеш захвърлен, нападнат и от твоите и тогава ще бъдеш унищожен - възможно най-безславната смърт", заяви Михайлов.

Пред БНР от партия "Величие" коментираха, че няма да има разцепление в парламентарната група. Следобед депутатите се събират на заседание, на което ще обсъдят отправените обвинения от Ивелин Михайлов.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лионел Меси обратно на терена
Лионел Меси обратно на терена
Продължава отстраняването на щетите от бурята в Нова Загора
Продължава отстраняването на щетите от бурята в Нова Загора