НОВИНИ

Рекордьорът по титли във Франция следи Георги Минчев

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:52, 04.02.2021
Чете се за: 00:34 мин.
Български футбол
рекордьорът титли франция следи мартин минчев

Съгледвачи на френския елитен Сент Етиен са започнали изготвянето на доклад за нападателя на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев.

Най-титулуваният клуб в Лига 1 наскоро прекъсна негативната си серия в шампионата, която го свелче близо до зоната на изпадащите и през лятото ще търси качествени нападатели, с които да атакува по-предно класиране.

Такъв се оказва, че е 25-годишният Минчев, който според скаутите на "светците" има нужната бързина, солидна физика и добра игра с глава.

Младокът премина на "Лаута" през лятото на миналата година от Царско село. Той вкара при загубата от Тотнъм с 1:2 в Лига Европа, а после потепенно си спечели титулярното място при Бруно Акрапович и след това при наследника му Александър Тунчев.

Бившият тим на Георги Димитров-Джеки бе набелязал и голмайстора на ЦСКА-София Али Соу, но до негов трансфер така и не се стигна.

От свая страна и Локомотив (Пловдив) е на пазара в търсене на нов нападател. За момента обаче шефовете на "Лаута" удрят на камък в намирането на достатъчно качествен футболист.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обсъжда се идея за масово тестване на учениците с антигенни тестове
Обсъжда се идея за масово тестване на учениците с антигенни тестове
149 години от рождението на Гоце Делчев
149 години от рождението на Гоце Делчев