НОВИНИ

Роналдо и Кавани се завръщат срещу Тотнъм

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:41, 11.03.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Кристиано Роналдо и Едисон Кавани са на разположение на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник за предстоящия мач с Тотнъм от 29-ия кръг на Висшата лига.

На пресконференцията преди двубоя германецът заяви, че двамата нападатели, които отсъстваха при загубата от Манчестър Сити с 1:4, са тренирали пълноценно.

"Кристиано поднови тренировки вчера. Завърши пълна тренировка и очаквам да стори същото и днес. Тренира пълноценно, което ме навява на мисълта, че е готов за мача в събота. Важното е, че Едисон също тренира и двамата са на линия за мача", разкри специалистът.

Крайният бранител Люк Шоу остава извън сметките на наставника на "червените дяволи". Английският защитник е заразен с коронавирус. Скот Мактоминей пък страда от травма в прасеца и изглежда, че ще пропусне мача, за да се възстанови напълно за реванша срещу Атлетико Мадрид в Шампионска лига.

"До вчера Люк бе болен от заразата. Скот има проблем с прасеца. Ако играе срещу Тотнъм, то най-вероятно ще пропусне мача с Атлетико Мадрид. Поради подобни причини се старая да бъда изключително внимателен с мускулни травми, особено в областта на прасеца", поясни треньорът.

Срещата между Манчестър Юнайтед и Тотнъм на стадион "Олд Трафорд" е в събота (12-и март) от 19:30 часа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проф. Марковски, Полша: Срещата между Лавров и Кулеба беше подигравка
Проф. Марковски, Полша: Срещата между Лавров и Кулеба беше подигравка
"Булгаргаз" предлага над 38% увеличение на газа през май
"Булгаргаз" предлага над 38% увеличение на газа през май