НОВИНИ

Роналдо изнесъл пламенна реч в съблекалнята преди дебюта си

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:49, 14.09.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е успял да вдъхнови съотборниците си преди мача срещу Нюкасъл през изминалия уикенд. Нападателят е изнесъл пламенна реч в съблекалнята, опитвайки се да извлече най-доброто от отбора.

Изглежда португалският национал се е справил добре в съблекалнята, след като „червените дяволи“ се наложиха с 4:1. Английският таблоид The Sun разкри подробности от речта.

„Върнах се в Манчестър Юнайтед по две причини", започнал Кристиано Роналдо.

„Първото е, защото обичам клуба. Второто е, че обичам манталитета на победители, който има в този клуб. Не съм се върнал, за да бъда мажоретка. Ако искате да успеете, трябва да обичате този клуб от сърце. Трябва да ядете, да спите и да се борите за този клуб. Независимо дали играете, или не, трябва да подкрепяте съотборниците си и винаги да давате 100% за клуба“, е продължил португалецът.

"Тук съм, за да спечеля. И нищо друго. Победата носи щастие. Искам да бъда щастлив, а вие?" – казал още Кристиано Роналдо.

След като получил бурни аплодисменти от съотборниците си, Кристиано Роналдо продължил да хвали отбора.

Той се опитал да вдъхне кураж на всички, споделяйки, че вярва във всеки един от тях.

„И феновете ще ви подкрепят, ако дадете всичко от себе си. Просто искам да създам печеливш манталитет, така че когато се пенсионирам някой ден, манталитетът на победители да остане и тази група от футболисти да продължи да доминира, както го правихме в миналото“, допълнил Роналдо пред съотборниците си.

Въздействието на португалеца върху отбора беше разкрито и от вратаря Лий Грант, който призна пред talkSPORT, че всички в отбора са избрали да се откажат от десерта си в петък, следвайки здравословно хранене на Роналдо.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кристиян Малинов привлече интереса на Андерлехт и Антверпен
Кристиян Малинов привлече интереса на Андерлехт и Антверпен
Борисов: Още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства, че сме подслушвали и яли хора
Борисов: Още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства, че сме подслушвали и яли хора