НОВИНИ

Съдийка падна от терасата на дома си в Пазарджик

съдийка падна терасата дома пазарджик
bnt avatar logo
от БНТ
19:31, 10.07.2021
11457
Чете се за: 01:32 мин.
Регионални
Слушай новината

Трагичен инцидент в Пазарджик. Съдия Стела Михайлова е паднала от терасата на дома си. Това е станало около 2.30 часа тази нощ. Апартаментът е на 6-ия етаж, което е било фатално.

Новината попари юридическото поприще в града, но и много хора, които са познавали съдия Михайлова като човек и професионалист.

По случая незабавно е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е рутинната процедура. Най-вероятно обаче се касае за нелепа случайност, коментират запознати с разследването.

Съдия Стела Михайлова правораздава в Районния съд Пазарджик от дълги години и бе ненавършила 50 години. Тя се е доказала като безупречен професионалист и в наказателната колегия, чийто член бе, и в гражданската колегия.

През 2018 г. съдия Михайлова бе отличена като един от съдиите с най-добри показатели за разглеждане на актовете, потвърдени от горна инстанция на Районен съд-Пазарджик за 2017 година.

Стела Михайлова е сред отличниците и за 2020 г. - при нея са постъпили 400 дела, а тя е приключила 420 дела, което я прави трета по натовареност от 11-те магистрати в съдилището. Тя е с ранг "Съдия във Върховен касационен съд и Върховен административен съд".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Арестуваха мъж за изборна търговия в търновското село Леденик
Арестуваха мъж за изборна търговия в търновското село Леденик
В Кърджали рекорден брой желаещи да гласуват с мобилни урни
В Кърджали рекорден брой желаещи да гласуват с мобилни урни