НОВИНИ

Съпругата на Джокович поиска прошка

Йелена Джокович Новак
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
09:19, 07.01.2022
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Съпругата на Новак Джокович - Йелена, помоли последователите на тенисиста за прошка и увери феновете му, че той ще израсне от този опит.

Сръбкинята сподели снимка със съпруга си в социалната мрежа Инстаграм, за да честити православната Коледа.

"За нас днес е Коледа, пожелавам на всички да бъдат здрави, щастливи, в безопасност и заедно със своите семейства. Иска ми се всички да сме заедно в момента, но поне ме утешава фактът, че сме здрави. Ние ще израснем от този опит. Благодаря ви, мили хора по целия свят, че използвате гласа си, за да изпратите любов на моя съпруг. Поемам дълбоко дъх, за да се успокоя и да намеря благодарност (и разбиране) в този момент за всичко, което се случва. Единственият закон, който всички ние трябва да спазваме при пресичането на всяка граница, е любовта и уважението към всеки човек. Любовта и прошката никога не са грешка, а мощна сила. Желая ви всичко добро!", написа тя в публикацията си.

Въпреки че първоначално получи медицинско освобождаване, за да се състезава на Australian Open този месец, визата на Новак Джокович беше анулирана при кацането му в Мелбърн.

Световният №1 отказа да разкрие статуса си на ваксинация, но обяви, че има медицинско изключение, за да се състезава в Мелбърн. Въпреки това, австралийското правителство блокира влизането му в страната, заради нередовни документи, свързани именно с този аспект.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков обеща, че докато е премиер, няма да има задължителна ваксинация
Кирил Петков обеща, че докато е премиер, няма да има задължителна ваксинация
Специално пред БНТ: Операторът, първи заснел с дрон Чернобилския реактор отвътре
Специално пред БНТ: Операторът, първи заснел с дрон Чернобилския реактор отвътре