НОВИНИ

Саша Илич: Боли ме, че загубихме, но още нищо не е решено

саша илич оглед пропуснатата дузпа левски равенството успех нас
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
23:27, 30.04.2023
Чете се за: 02:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от играта на отбора си в дербито с Лудогорец. "Червените" отстъпиха с минималното 0:1 от "орлетата" пред препълнените трибуни на стадион "Българска армия".

"Честно да ви кажа, съм доволен и горд с представянето на играчите ми. Но в такива дербита и отбори като Лудогорец може да вкарат гол и само с един удар. Боли ме единствено за това, че загубихме този мач", бяха първите думи на сръбския специалист.

"Грешката при гола не е индивидуална, целият отбор е сбъркал. Може би за втори път през сезона ни вкарват гол от корнер, първият беше срещу Септември. Но при такава публика трябва да се играе с максимална концентрация", смята той.

"Имахме повече положения от Лудогорец. Днес видяхме, че можем да се борим с този отбор. Играхме добре, както направихме и в Разград, но загубихме", добави Илич.

"Има още 7 мача до края на сезона, нищо още не е решено. Дори и да бяхме спечелили днес или завършили наравно, това нямаше да промени съществено нещата. Има още много мачове, сега ни престои трудно гостуване на Хебър, който се бори за спасение", каза още треньорът.

"В такива дербита има нерви, стават такива неща. На мен ми харесва, че за първи път, откакто съм тук от 10 месеца стадионът е пълен до дупка. Ако има толкова фенове и на другите мачове, футболистите ще дават много повече от себе си", завърши Саша Илич.

"Един момент на липса на концентрация реши мача. За тях това бе достатъчно да вземат победата. Мисля, че спирането на играта не може да е извинение, тъй като мачът спря и за тях. Атмосферата беше уникална, за първи път стадионът беше толкова пълен, затова разочарованието е още по-голямо, защото искахме да се отплатим на феновете. Сега е време ние да преследваме Лудогорец", коментира Юрген Матай пред БНТ.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ивайло Петев: Много труден мач, но за наше щастие го спечелихме
Ивайло Петев: Много труден мач, но за наше щастие го спечелихме
Григор Димитров се бори, но преклони глава пред Карлос Алкарас на "Мастърс" турнира в Мадрид
Григор Димитров се бори, но преклони глава пред Карлос Алкарас на "Мастърс" турнира в Мадрид