НОВИНИ

Саша Илич: Контролирахме целия мач и заслужено спечелихме

саша илич контролирахме целия мач заслужено спечелихме
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:48, 12.11.2022
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира представянето на "червените" в последния им шампионатен мач за 2022 година.

В двубой от 18-ия кръг на Първа лига, "армейците" постигнаха победа с 2:0 при визитата на Черно море във Варна.

Сръбският специалист определи успеха като "много важен" за неговия състав и добави, че тимът му заслужено се е поздравил с трите точки, тъй като изцяло е контролирал събитията на с терена на стадион "Тича".

"Първо мисля, че днес изиграхме един изключително добър мач срещу един много дисциплиниран отбор, който рядко получава голове, и противник, срещу когото е много трудно да се играе, особено на негов терен. Мисля, че контролирахме целия мач и заслужено спечелихме. Със сигурност това беше едно от добрите ни гостувания, играхме по-добре в сравнение с Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив, но има мачове, в които не играеш добре, но е важно по някакъв начин да успееш да спечелиш. Много важна победа за нас и ЦСКА трябва да се стреми във всеки мач, независимо с кого играе, да печели", започна Саша Илич.

Наставникът на ЦСКА разкри, че отборът ще се подготви максимално добре за двубоите от турнира Купата на България и да ги спечели.

"След две седмици имаме още два мача за Купата, ще се опитаме да се подготвим максимално добре за тях и да ги спечелим и след това отиваме на заслужена почивка. Бяхме изключително тактически дисциплинирани и не позволихме на отбора на Черно море да развие своята игра и ние контролирахме целия мач на практика. Мисля, че имаха едно или две положения през втората част и това е заслуга на моите играчи.", добави Илич

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест в София в подкрепа на жените и човешките права в Иран
Протест в София в подкрепа на жените и човешките права в Иран
Прокуратурата привлече като обвиняем задържания с подкуп граничен полицай
Прокуратурата привлече като обвиняем задържания с подкуп граничен полицай