НОВИНИ

Саша Илич: Пропуснахме много положения, важното е, че спечелихме

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:19, 22.07.2023
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
саша илич пропуснахме положения важното спечелихме
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Треньорът на ЦСКА Саша Илич беше критичен към своите футболисти, въпреки че те стигнаха до минимален успех с 1:0 срещу новака Крумовград след страхотен гол на Тобиас Хайнц.

Наставникът на "червените" все пак обаче сподели, че не е доволен от пропуснатите шансове и добави, че в тима трябва да продължат да работят, за да бъдат отново толкова опасни при статичните положения, колкото през миналия сезон.

Не се промени нищо, за съжаление - пропуснахме много положение, както и в мача с Хебър. Пропуснахме 5-6 положения, вкарахме красив гол само чрез Хайнц. Когато в един мач, пропуснеш толкова, това е много. Ако бяхме вкарали по-рано втори гол, играта ни щеше да е много по-добра. Важното е, че спечелихме", започна Илич.

"Статистичните положения зависят от играчите, които имаме. Загубихме Маурисио Гарсес, който беше един от най-добрите при тези ситуации. Ще работим с играчите и ще се опитаме да се доближим до това, което направихме миналия сезон. По правилата само пет играчи извън европейския съюз могат да бъдат в групата. Днес Естрада не беше, надявам се да попадне за другия мач", каза още треньорът.

Сръбският специалист отправи поглед и към предстоящия първи дуел срещу румънския Сепси от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите.

"Изтеглихме възможно най-тежкия противник - Сепси, предстоят ни трудни мачове, но ще дадем всичко от себе си, за да продължим напред", категоричен бе Саша Илич.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Корнелия Нинова: Има открита коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС
Корнелия Нинова: Има открита коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС
Лео Меси с бляскав дебют и победен гол в последната минута за Интер Маями
Лео Меси с бляскав дебют и победен гол в последната минута за Интер Маями