НОВИНИ

Сасуоло победи шампиона Интер насред "Сан Сиро"

сасуоло победи шампиона интер насред сан сиро
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:07, 20.02.2022
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Интер допусна изненадваща домакинска загуба с 0:2 от Сасуоло в двубой от 26-ия кръг на италианската Серия "А".

Гостите откриха резултата на "Сан Сиро" в 8-ата минута. Берарди отне топката от Чалханоглу в половината на "нерадзурите" и подаде към Распадори, който овладя и стреля по земя от границата на наказателното поле под плонжа на стража Ханданович.

Сасуоло удвои преднината си в 26-ата минута, когато Хамед Траоре центрира в наказателното поле на Интер, а непокритият Джанлука Скамака стреля отблизо с глава, топката се отпи в страничния стълб и влетя за втори път в мрежата за 2:0.

По този начин "нерадзурите" допуснаха второто поредно поражение в рамките на седмица, след като в сряда отстъпиха на Ливърпул с 0:2 в първи двубой от осминафиналите на Шампионската лига.

В първенството на Италия, Интер вече трети пореден мач не познава вкуса на успеха, тъй като отстъпиха с 1:2 на Милан преди два кръга, а минала седмица завършиха наравно 1:1 при визитата си на Наполи.

В класирането съставът на Симоне Индзаги е втори с 54 точки, на две точки за градския съперник и временен лидер Милан. Трети е тимът на Наполи в 53 пункта. Сасуоло е 11-и с 33 спечелени точки от 26 изиграни срещи.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия и Беларус удължават съвместните мащабни учения
Русия и Беларус удължават съвместните мащабни учения
Има ли риск за газовите доставки от Русия - коментар на Илиян Василев
Има ли риск за газовите доставки от Русия - коментар на Илиян Василев