НОВИНИ

Сбогуваме се с Ваня Костова

bnt avatar logo
от БНТ
15:35, 11.05.2021
Чете се за: 02:07 мин.
У нас
Слушай новината

Десетки граждани и известни изпълнители изпратиха с аплодисменти певицата Ваня Костова. Поклонението пред тленните ѝ останки бе в столичния храм "Св. Седмочисленици".

Ето какво споделиха в памет на изпълнителката някои от близките ѝ приятели и познати.

„Отиде си един прекрасен човек, една прекрасна българска певица и на всички ни е мъчно, защото е много нелепо и неочаквано. Ваня беше страхотен професионалист, със страхотен глас, със страхотно усещане за музика. Съжалявам, че си отиде. Бог да я прости“, каза Стефан Димитров.

„Много голяма певица, страхотна майка, страхотен артист, страхотен глас, добър човек, мислещ умно. Да ѝ е светъл пътят. Бог да е с нея“, бяха думите на Богдана Карадочева за Ваня Костова.

Спомен за Ваня Костова

Сред хората, които бяха днес тук, беше и президентът Петър Стоянов.

„Това беше един от най-различаващите се и най-красивите гласове на България. И всеотдайна майка, и много верен приятел повече от 30 години, Ваня беше истински човек. Бог да я прости“, сподели той.

"Имали сме и хубави, и не толкова хубави моменти, но това е животът. Важното е, че в последните години бяхме изтрили всички недоразумения и се готвихме за нови неща, но както казват: Човек предполага, Господ разполага. Ние скърбим, но някак си не мога все още да го приема този факт“, каза Милица Божинова от Тоника.

"Чувствителен, емоционален, раним човек. При нея няма отбиване на номер. Тя се раздава не само за публиката, а и за приятелите", заяви Росица Кирилова.

Снимки: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Комисията по ревизия е арбитражен съд между бизнесмени
Борисов: Комисията по ревизия е арбитражен съд между бизнесмени
Катастрофа с моторист затрудни движението на натоварено кръстовище в Пловдив
Катастрофа с моторист затрудни движението на натоварено кръстовище в Пловдив