НОВИНИ

Шест гола и три греди в резултатното реми между Лудогорец и Волфсбергер

лудогорец знае побеждава брага правил разград
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:17, 21.01.2022
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Контролата между Лудогорец и Волфсбергер завърши при резултат 3:3. Тай Барибо даде аванс на тима си, а Дарио Визингер удвои. Елвис Ману също бе точен преди почивката. Шейку Денг върна преднината от 2 гола на своя тим, но Ихинио Марин и Мавис Чибота се разписаха за крайното 3:3.

Първото по-интересно положение в мача дойде пред вратата на австрийците, след като бранител на тима изпрати топката в лявата греда, в опит да изчисти.

Барибо откри резултата от непосредствена близост, след като засече успоредно на голлинията подаване на задна греда на Дариел Визингер.

Секунди преди изминаването на половин час игра Дариел Визингер се отчете и с попадение. След разбъркване в наказателното поле нападателят изпрати топката в опразнената врата.

Елвис Ману бе точен в 33-ата минута, но голът бе отменен заради засада.

Минута преди почивката Елвис Ману елиминира противников защитник и преодоля стража на символичните гости, за да открие головата си сметка в мача.

След паузата Анте Шимунджа замени всички полеви състезатели. Също както и през първата част, късметът бе на страната на Волфсбергер. Топката се отби от напречната греда след рикошет от бранител на тима.

Резервата Шейку Диенг завърши опасна атака за австрийски тим, но ударът му попадна в левия страничен стълб

В 72-ата минута резервата Шеуку Диенг засече от воле центриране в наказателното поле на Марио Лайтгеб, за да покачи аванса.

Разградчани намалиха своя пасив в 81-ата минута. Ихиньо Марин засече центриране от корнер на Кирил Десподов. Само две минути по-късно символичните домакини възобновиха равенството. Мариус Чибота овладя ново опасно центриране на Кирил Десподов и с мощен шут се разписа, за да оформи крайния резултат.

В следващия мач на 27 януари (четвъртък) българският шампион ще се изправи срещу Висла Плоцк (Полша).

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След срещата Лавров - Блинкен: Диалогът за Украйна ще продължи
След срещата Лавров - Блинкен: Диалогът за Украйна ще продължи
Безплатни детски градини и 710 лв. минимална заплата е записано в проекта на Бюджет 2022
Безплатни детски градини и 710 лв. минимална заплата е записано в проекта на Бюджет 2022