НОВИНИ

Силвиньо: Българите имат високи и смели играчи, добри са

"Като играч на Бразилия съм се изправял срещу вашия треньор Кръстаич, когато той беше национал на Сърбия", коментира специалистът

Силвиньо
Снимка: Facebook: Federata Shqiptare e Futbollit
bnt avatar logo
от БНТ
17:33, 16.10.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Селекционерът на албанския национален отбор Силвиньо говори пред медиите преди домакинството на тима на България. Бившият играч на Арсенал и Барселона е на път да класира албанците на Евро 2024.

"Мачът е важен, България играе с трима в отбрана, понякога сменя системата. Това са важни мачове, въпреки че говорим за приятелска среща. Може да се очакват промени в състава, три-четири. Не е лоялно сега да кажа кои ще играят. Достигането до успех не е лесен процес, не става лесно. България има две точки, футболът не е логичен спорт, няма справедливост, когато говорим за футбол", коментира специалистът.

"Отборът на България играе високо, играе добър футбол. Няма ключ и тайни в играта. Важното е повечето време да имаме еднакви идеи. Българите имат високи и смели играчи, добри са. Гледал съм няколко мача. Няма ключ към успеха - всички да мислим еднакво и да действаме, така се успява", добави той.

"Имах среща с президента на албанската федерация на вечеря в Милано, така приех да работя в Албания. Като играч на Бразилия съм се изправял срещу вашия треньор Кръстаич, когато той беше национал на Сърбия. Дали имам конфликт с Армандо Броя? Не, според лекарите той не е готов да играе. Става дума за контузия, която отново се обади", каза Силвиньо.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Силвиньо освободи двама албанци и извика нападател на Фрозиноне за мача с България
Силвиньо освободи двама албанци и извика нападател на Фрозиноне за мача с България
Служебните правителства са освободили над 13 000 служители, съобщиха от Министерския съвет
Служебните правителства са освободили над 13 000 служители, съобщиха от Министерския съвет